Vælg det rette trægulv til din bolig

Du skal have nyt trægulv i dit hjem, og det er slet ikke ligegyldigt hvilket trægulv du vælger. Når du skal vælge nyt gulv til din bolig, er der flere faktorer som spiller ind, og dem kan du læse mere om lige her.

Du skifter ikke trægulv særlig ofte i din bolig og derfor er det vigtigt, at du træffer det rette valg, når du skal have nyt. Du skal kigge på dit hjem og tage en god beslutning for din bolig. Brug den tid det tager at beslutte og undersøge de bedste muligheder i stedet for at haste et køb i gennem, som du risikerer at fortryde efterfølgende.

Gør et godt køb

Skal du have nyt trægulv, skal du tænker dig godt om, før du bestiller det – det kan hjælpe dig at gennemgå denne liste.

Her er din fremgangsmåde:

1.
Kig dig omkring i din bolig og forestil dig, hvordan du gerne vil have dit hjem til at se ud. Hvilken stil indretter du dig med og hvordan kan gulvet understøtte den stil. Skal det være varmt og hyggeligt, skal du vælge én slags gulv. Skal det være herskabeligt eller arkitektonisk skal du måske gå med sildebensparket. Skal det være moderne er valget et andet.

Du kan blive meget klogere på mulighederne indenfor valg af trægulv lige her. 

2.
Når du har kigget på din indretningsstil, skal du kigge på din bolig. Hvilken stil er den bygget i. Er det en bungalow, et typehus eller et meget gammelt klassisk hus, eller bor du i en helt anden slags bygning. Det har betydning for, hvilket trægulv du bør vælge. Du bør nemlig vælge et, der klæder huset og understøtter det udtryk huset er bygget i. På den måde spolerer du ikke stemning og stilen med dit nye gulv, men forbedrer huset i stedet.