Overvejer du parterapi?

03 maj 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du og din partner overvejer parterapi, er det sandsynligvis, fordi noget i jeres forhold er gået galt eller I oplever problemer på daglig basis. Det kan være, at I konstant skændes, eller at en af jer er holdt op med at kommunikere helt og holdent. Måske er tingene blevet så slemme, at I endda overvejer at gå fra hinanden.

Derfor kan det være vejen frem med parterapi, så I finder tilbage til hinanden og genfinder den kærlighed i måtte have til hinanden. Læs med i dette indlæg om hvad en parterapeut kan hjælpe jer med.

 

parterapi østerbro

 

Få jer til at kommunikere bedre med hinanden

Hvis den ene af jer ikke længere taler med den anden, enten fordi vedkommende er vred eller bare ikke har lyst til det længere, kan en terapeut hjælpe med at nedbryde disse barrierer og få jer til at kommunikere igen. De vil lytte og hjælpe jer med at finde sunde måder at udtrykke det, der foregår, på. Nogle gange hjælper det bare at have en anden person i rummet til at være vidne, hvad der foregår og tilbyde uvildig støtte.

 

Arbejde med tidligere problemer

Hvis du har svært ved at komme videre fra fortiden, uanset om det er noget, der er sket for nylig eller for mange år siden, kan en terapeut hjælpe dig med at bearbejde disse problemer. De vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor du holder fast i smerten, og hvordan du kan give slip. Ofte det er først, når du taler om det, der skete, at du kan begynde at hele såret. Det kan være utroskab, mistillid eller endda misbrug.

 

Redning af dit forhold

Hvis du er nået til det punkt, hvor du overvejer at slå op, kan en terapeut hjælpe dig med at redde dit forhold. De vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor tingene er blevet så slemme, og hvordan du kan ændre tingene til det bedre. En terapeut kan hjælpe jer med at finde måder at forbedre tingene på, så I har lyst til at blive sammen i stedet for at forlade hinanden. Opsøg derfor parterapi på østerbro i dag. 

Flere Nyheder