Må man sælge ens butiksinventar videre?

Man har i ens butik været glad for alt det butiksinventar, man gennem tiden har købt via Manneq.com, og hvor man stadigvæk handler hos, når man skal have nyt inventar til butikken.

Det betyder selvsagt, at man ender med at have nogle ting liggende, hvis man ikke får brugt det hele såsom indpakningspapir og videre af de små ting, men det kan også være større ting, som man så ikke længere har brug for, fordi de ikke passer ind i ens butik, eller man udvider, så man har brug for noget andet.

Men man har heller ikke lyst til at smide alle de ting ud, for noget af det er måske bare blevet lidt gammelt, men ikke meget gammelt, og det fungerer stadig til fulde – selvfølgelig smider man måske nogle ting ud, hvis man ikke kan forsvare at sælge det videre, fordi det er så slidt, at det næsten kun kan sælges som skrot.

Måske henvender en person sig så i butikken for at høre, om vedkommende må købe noget af ens inventar, fordi vedkommende har hørt, at man er ved at lave en radikal ændring med udvalget af inventar i ens butik.

Må man så sælge det videre?

Det er jo dig som indehaver, der har ansvaret og måske endda købt de her ting, så det er jo dig selv, der bestemmer, hvad der skal ske med det.

Selvom disse ting ikke er en del af det vanlige produktudvalg, så siger man da sjældent nej til en god handel, og man kalkulerede måske endda ligefrem med, at nogle af disse fysiske ting var en del af aktiverne i firmaet, som man har sat en værdi på, og som man senere havde tænkt sig at sælge videre.

Om dette så sker til private eller erhverv, er i og for sig uden betydning – og har du virkelig god tid, så laver du måske en menu på nettet om lagersalg eller sætter skilte i butikken om det samme.