Lider du også af skæl i din hovedbund?

09 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Forestil dig lige følgende, at du sidder til en date, og du har gjort meget ud af dig selv med at tage pænt tøj på, være i bad, bruge en fin deodorant – men der er en lille ting galt.

Selvom du har finkæmmet dit hår og brugt lang tid på at sætte det, så ligger der noget derinde og gemmer sig, som desværre er parat til at komme ud på et uheldigt tidspunkt.

Og det tidspunkt kommer her under daten, hvor stemningen er god, men du er en anelse genert og nervøs, og som sædvane kører du lige hånden gennem håret som en nervøs trækning eller vane, og så sker det:

De små flager af skæl fra hovedbunden har efter hårvasken og al den hårsætning fundet vej til det yderste af dit hår, siden du gik hjemmefra, og nu falder det ud.

Så nyfalden sne finder det vej nedad, og det er tydeligt at se i restauranten, I er på, hvor det næsten skinner i lyset og daler ned på din mad.

Se at få fjernet al den skæl fra hovedbunden

Man er prisgivet her, for du ved, at I begge har set skællen, og hendes blik fanger da også nogle af flagerne og ser dem dale ned på din mad.

I forsøger begge at ignorere det og tale om noget andet, men nu ved du, at I begge tænker på al din skæl.

Og skal du nu spise videre? Det er jo stykker af død hud fra dig selv, der ligger nede i maden. Du er jo ikke kannibal, men der i forvejen kød i retten.

Bare det, at du får de tanker, ved du godt, at du er begyndt at gå i panik. Daten er en katastrofe.

Alt dette kunne have været undgået, hvis du havde brugt en shampoo mod skæl eller et andet middel, der kunne komme den skæl til livs, for det er ikke rart at leve med.

Flere Nyheder