Kontantlån til dine drømme

17 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Lån penge til dine drømme eller det uventede

Er der sket noget uventet, som forsikringen ikke kan hjælpe med? Har du brug for en pause fra hverdagen? Har du brug for en motorcykel?
Ja der kan være mange årsager til at skulle bruge flere penge, end der står på kontoen. Hos Ikanobank stilles der ikke spørgmål ved, hvad pengene skal bruges til. 

Ikanobank har mere end 30 års erfaring, og du kan låne alt mellem 15.000 og 300.000 kroner. Det kan være over en længere eller kortere periode. Det vil vurderes, om lånet er overskueligt for dig og dine omstændigheder, så du ikke ruinere dig selv. Hos Ikanobank sættes mennesket nemlig først. Nogen gange i livet kan det være nødvendigt med et lån, hvilket både er helt naturligt og acceptabelt.

 

Få opnået dine drømme nu, gør noget for dig selv

Der kan være mange årsager til at optage lån, nogen ting i livet kan ikke vente. Det kan være motorcyklen, der er brændt sammen. Det kan også være, at du har brug for en afstressende tur sydpå, eller en længere rejse til Sydamerika for at komme i kontakt med din spirituelle side. De her ting hvor du måske tænker, at det er umuligt at opnå. Det er det ikke, og hos Ikanobank kan de finde en fornuftig låneplan til dig, så du kan få betalt tilbage.

Nogle drømme har en udløbsdato. Har du en drøm om at bestige Mount Everest, men har du ikke pengene til det? En drøm som denne har netop en udløbsdato, da det bliver sværere rent fysisk at udføre en sådan bjergbestigning, når man er kommet op i årene. Så hvorfor ikke få det gjort nu? Der er ingen tid at spilde, og det værste mennesker ved, er ikke at blive gamle, men at blive gamle uden at have grebet de muligheder, der nu var, uden at have set, hvad der skulle ses. Lån penge til dine drømme nu hos Ikanobank.

Flere nyheder