Kan jeg bruge emaljelak til badekar?

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis dit gamle badekar er gået hen og blevet plettet og nusset på indersiden i løbet af de seneste år skyldes det at emaljen er ved at være slidt. Du vil ikke kunne genskabe den smukke og skinnende overflade ved normal rengøring af badekarret. Her skal mere probate midler i brug, da emaljen ganske enkelt er eroderet.

Kan jeg reparere emaljen ved hjælp af emaljelak til badekar?

Måske har du hørt at man med et lag emaljelak til badekar kan dække diverse misfarvninger og småskrammer som får badekarret til at fremstå grimt og uhumsk.

Det kan da også sagtens lade sig gøre at indkøbe en bøtte emaljelak til badekar hos et byggemarked og ved hjælp af en malerrulle påføre lakken så den dækker over skønhedspletterne. Det er nemt at bruge emaljelak til badekar – og du behøver ikke at bruge lang tid på projektet.

Emaljelak til badekar – en uholdbar løsning

Brug af emaljelak til badekar er dog ikke den optimale behandling. Dit badekar får ikke den smukke og ensartede overflade på indersiden som kendetegner et splinternyt badekar.

Emaljelak til badekar vil dække misfarvninger og revner – men ikke på længere sigt. Allerede inden for få måneder kan du risikere at lakken slår revner og begynder at skalle af. Og så skal du i gang med lak og rulle på ny.

Vælg en professionel renovering af badekar i stedet

Ønsker du en mere holdbar løsning bør du tilkalde en badekarsmaler som på få timer kan give dit badekar en mere permanent behandling. Med hjælp fra en badekarsmaler kan du opnå det resultat du ønsker – et flot og skinnende badekar med en hård og stærk emalje som kan holde i mange år.

Find din badekarsmaler i hovedstadsområdet

Er du på udkig efter en dygtig badekarsmaler i København kan du finde hvad du søger på emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder