Hvordan bygger man en træterrasse

01 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Ønsker du en træterrasse i din have? Så kan du enten få en professionel til at bygge den eller gøre det selv. Hvis du ønsker at bygge den selv, er det vigtigt, at du ved, hvordan du gør det på den rigtige måde. Denne vejledning kan forhåbentlig hjælpe dig med at bygge en træterrasse, der holder i årevis, hvis den bygges korrekt.

 

 

Forinden byggeprocessen bør du:

1) Måle pladsen op, hvor du ønsker at placere din terrasse. Du skal sørge for, at der er plads nok på alle sider, og sørge for, at der ikke er lavt hængende grene eller andre forhindringer i vejen. 2) Du skal derefter købe noget træ, evt. i dit lokale byggemarked. Ofte anbefales det at bruge ubehandlede cederbrædder, fordi de modstår forrådnelse bedre end behandlede brædder. Størrelsen af hvert bræt afhænger af, hvor bred din terrasse bliver. 3) Til sidst anbefaler vi, at du anskaffer dig noget værktøj. Du skal bl.a. bruge en hammer, en skruetrækker, et målebånd, et vaterpas og en sav. Du kan også låne værktøj, hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge.

 

Hvor lang tid tager det at bygge en træterrasse?

Det afhænger selvfølgelig af, hvor dygtig du er til tømrerarbejde. Hvis der ikke begås for mange fejl, så bør det ikke tage mere end et par dage. Det er en individuel proces og det afhænger også af, hvor mange timer du kan afsætte til det hver dag.

 

Hvad koster det at bygge en træterrasse?

Det afhænger af en række faktorer. Størrelsen af terrassen er en af de vigtigste variabler. Hvis du ønsker en lille terrasse, vil det selvfølgelig koste mindre end hvis du ønsker en stor. Andre faktorer omfatter de typer materialer, der anvendes, og om du har planer om at hyre nogen til at bygge det for dig eller ej. En professionel vil kræve mere, end hvis du gør det selv. Vil du vide mere om træterrasser, så læs mere her: https://www.kun-terrasser.dk/ 

Flere nyheder