Hold styr på din kat med et GPS halsbånd

Katte er super søde. Det kan tusind vis af danske katteejere helt sikkert bekræfte. Men katten er også noget for sig selv. Og den er bestemt et helt andet slags kæledyr, end hunden er. De fleste katte passer nemlig til dels dem selv. Det vil sige, at de render ude, når de har lyst og besøger måske lige naboen eller går på tur rundt i byen. De er meget frie og let på tå. Men som katteejer kan det være hårdt at bekymre sig og ikke altid vide, hvor ens lille pelsklædte ven er blevet af. Læs med i denne artiklen, og få en super effektiv løsning på problemet.

Nu kan du holde øje med din kat med et GPS halsbånd

Markedet for udstyr til kæledyr byder helt tiden på noget nyt, innovativt og smart. Noget af det nyeste til din kat er et halsbånd med indbygget GPS. Der findes allerede mange forskellige modeller på markedet. For hvilken katteejer er det ikke bare drømmen, der går i opfyldelse? Endelig at kunne holde styr på sin kat og tage ud og hente den, hvis den er blevet væk. Men hvilken type halsbånd med GPS skal du vælge?

Køb Tractive katte GPS tracker her

Dyreverdenen tilbyder den utrolig smarte Tractive katte GPS tracker. Dette smarte halsbånd lader dig nemt tracke dit kæledyr via din smartphone eller computer. Her kan du følge den præcise færden og lokation på din kat. Halsbåndet er et engangskøb, og så betaler du et mindre beløb til udbyderen af appen for at bruge GPS signalet hver måned. Du kan tracke dit kæledyr helt ubegrænset – og dermed holde øje så ofte du har lyst til at vide, hvor din pelsklædte ven befinder sig. 

Den smarte Tractive katte GPS tracker er vandtæt og fungerer sammen med de fleste typer af smartphones og browsere.