Her finder du et stort udvalg af pokaler

Er du ansvarlig for den lokale turnering i badmintonklubben, fodboldklubben, håndboldklubben eller generelt i en anden lokal turnering, har du mulighed for at forevige øjeblikket ved at belønne vinderen med en flot pokal. Du er sikkert bekendt med at det er lidt sjovere at spille efter en sejr, hvis man udover håneretten kan vinde en flot præmie, som vil blive husket. En pokal kan stå fremme i klubben eller derhjemme som et symbol på klubmesterskabet eller hvilken som helst anden turnering. Det er et trofæ som ingen kan tage fra en, hvorfor det er noget som kan være en milepæl der kan stå fremme i mange år frem. 

Medaljer og pokaler til lokale tuneringer

Hvis du er på jagt efter en pokal eller medalje som præmie til vinderen af den lokale turnering, kan der være mange muligheder at finde på markedet. En pokal kan fås i mange forskellige størrelser og varianter, hvorfor det kan være en fordel at undersøge markedet. Her kan du få graveret navnet på turneringen samt skrive årgang på. Der findes pokaler i mange forskellige kvaliteter, hvorfor du kan vælge efter, hvad du tror præsenterer sig bedst for sportforeningens turnering. 

En vandrepokal i familien eller på holdet

En vandrepokal er en type af pokal der går fra vinder til en ny vinder. Det er dermed en pokal, der bliver brugt flere gange til samme turnering eller til samme formål, hvor den nye vinder beholder pokalen indtil der bliver fundet en ny vinder. Her kan man få graveret sit navn og årstal på ud fra, hvem der vinder og hvilket år det er. For hvert år kan den nye vinder få sit navn på pokalen, så det er noget som man altid vil huske som tiden går. En vandrepokal kan fås i mange forskellige metaller og størrelser, så du kan tilpasse det efter, hvor mange I er om pokalen, og hvor mange år du forventer at den skal kunne holde.

Find din næste pokal i pokal butikken.