Find den bedste wattmåler til cyklister

Elsker du at cykle, og synes du det er sjovt at måle din præstation i eksempelvis hastighed, kilometer eller energi forbrug? Så bør du overveje at investere i en smart wattmåler til din cykel.

Hvad er en wattmåler?

En wattmåler er et måle instrument som kan måle hvor meget energi du lægger i at trampe i pedalerne – kort sagt. Watt er en måle enhed som angiver effekten i forbrugt energi per sekund. Når du cykler bruger du energi som overføres fra dine fødder til pedalerne gennem pedalerne via dit tråd. Og dette energi aftryk kan du således måle med en wattmåler, eller et power meter som det også kaldes.

Med en wattmåler kan du med andre ord måle din præstation i objektive værdier. Især for motions cyklister, som er interesseret i at holde vægten eller opbygge en vis kondition, er en wattmåler interessant. Og inden for de seneste år er wattmålere blevet mere tilgængelige på det danske marked.

Hvor kan jeg finde en billig wattmåler i høj kvalitet?

Hos den danske forhandler af cykel udstyr og tilbehør Danish Bike finder du gode wattmålere til måling af kadence og tråd-kraft. Danish Bike forhandler wattmålere fra den canadiske producent 4iiii som står for solid kvalitet og høje standarder, og fremstiller pålidelige og stabile wattmålere til cyklister. Du kan med fordel investere i en wattmåler fra 4iiii hvis du ønsker at få sat mål på dit energi forbrug når du cykler.

Hvorfor skal jeg købe min wattmåler hos Danish Bike?

Når du handler cykel udstyr og tilbehør hos Danish Bike kan du være sikker på at samtlige varer i den online shop er udvalgt efter strenge kvalitets kriterier og høje standarder. Danish Bike køber alt udstyr og tilbehør direkte fra producenten hvilket er årsagen til de lave priser – læs mere på danishbike.dk