Få slebet dine gulve af fagfolk

06 oktober 2020 Camilla Skøtt

Går du og overvejer at slibe dit gulv på egen hånd? Lad være. Overlad i stedet arbejdet til en professionel, så er du sikker på, at resultatet bliver derefter.

Selvom du har hænderne skruet rigtigt på, og du mener at være af den rette støbning til at foretage gør det selv-arbejde, så er det alligevel lidt af en mundfuld at slibe et trægulv selv. Det kan nemlig gå grueligt galt, hvis du ikke gør det rigtigt. 

Lader du slibemaskinen – eller høvlen for den sags skyld – stå bare en anelse for længe på samme sted, risikerer du at lave fordybninger i gulvet, og hvis du skal dem til livs efterfølgende skal det resterende gulv slibes ned i samme i niveau. Vender du slibemaskinen forkert, får du slibespor, og har du ikke helt styr på sømmene i gulvet, kan du ved et uheld komme til at ødelægge maskinen.

Der er altså al mulig god grund til at lade en gulvmand om arbejdet – fx https://gulvkanonen.dk/.

Professionelle fagfolk = professionelt resultat

Når du vælger at bruge penge på en gulvafslibning, kan du roligt forvente et flot resultat. I hvert fald hvis du gør brug af Gulvkanonen, som nævnt ovenfor. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og af samme årsag kører virksomheden ikke med standardpriser på afslibning – det er en individuel vurdering fra gang til gang, fordi det sikrer den bedste kvalitet for kunden.

Med en gulvafslibning får du et trægulv, der er så godt som nyt, og selvom det umiddelbart lyder af mange penge (cirka 100 kr. per kvadratmeter), så er de godt givet ud sammenlignet med at skifte hele gulvet. I forhold til at gøre arbejdet selv, er det selvfølgelig dyrere at bruge et firma, men til gengæld slipper du for arbejdet, ligesom du ikke skal bruge penge på at leje udstyr og sætte dig ind i alle detaljerne.

Flere Nyheder