Få flotte gulve igen med en gulvafslibning i Randers

Et smukt trægulv, som bærer præg af omhyggelig pleje og vedligeholdelse, er ikke blot en pryd for en hver type bolig. Det er også et stort aktiv.

På dagens bolig marked bliver der længere og længere mellem huse og lejligheder som har gulve beklædt med ægte massivt træ. Dette skyldes først og fremmest, at flere bolig ejere vælger at erstatte det pleje krævende og noget sarte trægulv med en mere robust og modstandsdygtig gulvtype. Gulve af linoleum, vinyl og syntetisk klik parket, som samtidig er en del mere rengøringsvenlige, er utroligt populære.

En anden gulv type, som har vundet indpas de senere år, er micro cement eller beton. Med et sådant gulv kan man skabe den moderne New Yorker Loft stemning i sin lejlighed, hvis man samtidig kombinerer med en rå murstens væg.

Dertil kommer, at det er utroligt dyrt at få lagt et ægte trægulv. Derfor vælger de fleste bygherrer træværk som gulv belægning i forbindelse med nybyggeri. Og af samme grund er ægte – og gerne originale – trægulve i høj kurs på bolig markedet.

Mit trægulv er grimt og skrammet – er det noget værd?

Det kan måske godt være lidt svært at tro, at et ridset, skrammet og plettet trægulv kan tilføre din bolig nogen som helst form for værdi. Men du bør tænke dig om en ekstra gang før du rykker det op, eller overhælder det med en ny gulv belægning.

Det er nemlig meget sandsynligt, at det blot har brug for en grundig og effektiv gulvafslibning for at komme de grimme misfarvninger og småskader til livs. Og med en plejende og beskyttende efterbehandling vil dit gulv helt sikkert kunne komme til at stråle!

Hvis du kunne tænke dig en vurdering af dit trægulv samt et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning, kan du klikke forbi https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-randers/