Få en på opleveren i København

Historisk, ungdommelig, rå og raffineret kan København betyde mange ting for mange mennesker. Hvis du er ung, er det en bogstavelig legeplads med verdens ældste forlystelsesparker og nogle af de mest trendy shopping- og natklubber overalt. Men hvad er de mest populære steder at besøge for besøgende i København.

Tivoli

Nogle mennesker kommer hele vejen til København blot for at besøge Tivoli. Og selvom du ikke er i humør til at tage en rutsjebane eller en karrusel, er Tivoli et uforglemmeligt sted, takket være dens romantiske 1800-tals repræsentationer af Orienten.

Efter Bakken, også i København, er Tivoli verdens ældste forlystelsespark, og hvis du har børn med, vil de have en dag som de sent vil glemme på nogle i nogle af Tivolis forlystelser.

Den lille Havfrue

Man genkender straks denne lille bitte statue, der sidder på en klippe ved siden af ​​Langelinie-promenaden, for den er det mest berømte vartegn i København.

Billedhuggeren Edvard Eriksen skabte havfruen i 1913 som en hyldest til forfatteren Hans Christian Andersen, og den er inspireret af Andersens fantastiske eventyr.

Når du kommer tæt på statuen, ser du hvor lille den er, men du bliver nødt til at tage et billede, for du har ikke været i København, hvis du ikke har hilst på den lille havfrue.

Strøget

Gågaden der aldrig ender, og uanset om du er ude efter high- eller low fashion shoppen, er chancerne for at du finder det, du leder efter her.

Strøget er blandt de største gågader i verden, men hvis du vil finde nogle mindre og lidt anderledes butikker, skal du følge Strøget ind i den gamle by og gå ned en af ​​de smalle sidegader.

Christiansborg Slot

Beliggende på Slotsholmen indeholder Christiansborg Danmarks højesteret, statsministerens kontor og det danske parlament.

Kongefamilien og statsministeren bruger også paladsets udsmykkede modtagelseslokaler til formelle begivenheder og til at modtage statsoverhoveder fra andre lande.

Højdepunktet i disse receptioner er den store hal, 40 meter lang og har plads til 400 gæster.

Find flere spændende oplevelser på https://nyhedspatruljen.dk/