Få både uddannelse og bolig i Nordjylland

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Mange flytter til de større danske byer for at studere. Der et mange muligheder, når det gælder bolig, sociale aktiviteter mm. Står du selv og skal beslutte, hvor du skal studere, får du her et par tips til, hvorfor du bør flytte til det nordjyske for at bo og tage din uddannelse.

Fordelagtig husleje

Lige så snart du bevæger dig uden for de store byer for at studere, vil du mange steder opleve, at huslejen bliver væsentligt billigere. Der er således penge at spare, hvis du vælger at bo uden for byerne.

Find f.eks. en ledig bolig i Rebild, Skørping eller Hadsund, der alle er byer, der har oplevet stor vækst gennem de seneste år. Der bliver i mange byer bygget masser af nye huse, lejlighedskomplekser og studieboliger så der er god mulighed for at finde et sted at bo. 

bolig

Mange byer i vækst

Mange af Nordjyllands mellemstore byer har oplevet stor vækst gennem de seneste år. Det er en kombination af børnefamilier, enlige og unge, der vælger at slå sig ned i byerne. Det er også længe ventet, og i bl.a. Hadsund har man i en årrække gjort alt hvad man kan for at gøre byen så attraktiv som muligt. Interessen for byerne kommer højst sandsynligt også, fordi mange har et ønske om at bo et sted, hvor de både har adgang til naturen og til byen.

Og det får man i Nordjylland. Med Aalborg der ligger nogenlunde centralt i forhold til mange byer, og masser af flotte kyststrækninger og skovområder, er det nordjyske gået hen og blevet populært blandt tilflyttere. 

Gode jobmuligheder efter endt uddannelse

Hvis du vælger at flytte til Nordjylland for at tage din uddannelse, vil du højst sandsynligt opleve, at det inden for mange fag er nemmere at finde arbejde, end det f.eks. er i Østjylland eller i København, som tiltrækker utroligt mange studerende hvert eneste år. 

Flere Nyheder