Et besøg af gardinbussen = smukke gardiner

12 november 2019 Anne-Mette Hansen
Et besøg af gardinbussen = smukke gardiner

Drømmer du om at skabe et flot look i din stue? Så skal du starte med gardiner. Med de helt rette, smukke gardiner kan du nemlig få din stue til at se utrolig indbydende og stilfuld ud. Udfra farven og stilen på dine gardiner kan du så vælge andre møbler og interiør, som passer til disse.

Men er det ikke dyrt at investere i helt nye gardiner til hjemmet? Og er der ikke mange ting, man skal måle op først? Læs med i denne guide, og få nogle gode råd til at købe nye gardiner. 

Sådan vælger du gardiner til dit hjem

Der er mange ting, som du skal overveje, når du står overfor at købe nye gardiner. Du skal blandt andet tænke over:

1. Opmåling af vinduespartier og den ønskede længde på gardinerne – skal de gå til vindueskarmen eller helt ned til gulvet?

2. Gardinernes farve og stil – hvad passer til resten af rummet? Og hvor meget lys vil du have, at der kommer ind i rummet?

3. Budget for gardinerne – hvad må de koste? Nogle materialer kan være dyrere end andre. 

Få besøg af gardinbussen i dag 

Gardinbus.nu tilbyder et besøg af gardinbussen i hele Danmark. Det er 100 % gratis og helt uforpligtende. Firmaets professionelle og erfarne folk kan hjælpe dig med alt fra opmåling og valg af gardintype til syning og montering af dine nye gardiner. 

Gardinbus.nu tilbyder mange forskellige slags gardiner. De har alt fra plisségardiner, lamelgardiner og persienner til rullegardiner og almindelige gardiner. Når du får besøg af gardinbussen, får du mulighed for at se en hel masse prøver på deres gardiner. På den måde kan du få en fornemmelse for stoffet, inden du investerer i gardinerne.

Vil du vide mere om Gardinbus.nu og hvordan du booker dit besøg af gardinbussen? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du også kan se de forskellige gardintyper. 

Flere Nyheder