En rabbit vibrator kilder mange steder på samme tid – på den gode måde!

11 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
En rabbit vibrator kilder mange steder på samme tid - på den gode måde!

Du kender formentlig udtrykket at kneppe som kaniner, og det kan forstås på to måder: 

Man kan være så viril, at man ikke kan lade være med at knalde i samme omfang, som kaniner gør det, hvor de også gør det virkelig hurtigt i bevægelserne, som nogle mennesker ville ønske, de kunne efterligne.

Så kan det også henvises til, at nogle mennesker har mange børn, hvorfor de må knalde som kaniner, for de beskytter sig af gode grunde ikke, hvorfor det resulterer i meget afkom.
Derfor bliver kaniner da også betragtet som et skadedyr i visse lande, fordi de formerer sig så hurtigt og går ind og påvirker afgrøderne på en negativ måde.

Men hvis vi lige ser på det positive ved, at man elsker sex så meget, at man ikke kan lade være med at knalde, så ville man måske ønske, at man bare kunne blive ved og ved og ved og… som en anden Duracell-kanin.

Dog er vi kun mennesker, så vi kommer jo ofte til kort, også selvom vi måske kan starte ud i et hurtigt tempo, så daler vi langsomt i intensitet, da vi bliver udkørte, og efter flere orgasmer og udløsninger, så er man så most og tømt, at man ikke kan mere.

Men så kan rabbit vibratoren komme ind i billedet, for ikke alene kan den noget, som for eksempel en almindelig vibrator og dildo ikke kan: den har nemlig to hoveder, der kan stimulere vaginalt og analt på samme måde.

Den kan også fortsætte længe takket være batterierne i den.

Hvis du køber din rabbit vibrator hos purepleasure.dk, så kan du få en, hvor man kan vælge den i farve og indstille den efter, hvordan den skal gøre det, så det passer til ens lyst og pirring, som man gerne vil have det den dag.

Flere Nyheder