En kollega kan blive nødt til at hjælpe dig som maler i Helsingør

16 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Du er maler i Helsingør og er ude til en specifik opgave, som du havde sat dig godt ind i, før du skulle ud til den.

Du havde kontakt med kunden og spurgt ind til opgaven, og du havde endda været ude hos kunden forud for starten for både at se opgaven an, inden der skulle begyndes på den, men også så du og kunden kunne lære hinanden lidt at kende.

For pokker, du var faktisk så interesseret i opgaven, at du spurgte efter den, da du fik nys om, at I havde sikret jer den som firma, eller du kunne se den ligge i opgavehæftet.

Du har skaffet alt det nødvendige udstyr og købt ekstrasager for at være på den sikre side, at der ikke skulle være flere ophold i tjansen, end hvad der var nødvendigt.

Om muligt regner du endda med at være færdig før den afmålte tid, men stadig udføre det så tilfredsstillende, at kunden og chefen bliver imponeret.

Den her kollega kan hjælpe dig som maler i Helsingør med at komme i mål

Her et godt stykke tid senere, er du næsten gået i stå med opgaven, hvor det føles som om, at du ryger to skridt bagud, hver gang du kommer et enkelt fremad.

Kunden er meget forstående, men selv kundens manglende viden på området har fået vedkommende til at indse, at her er noget galt.

Du kan som maler ikke regne ud, hvor problemet ligger, for du mener, du har lavet den slags tilsvarende opgaver mange gange før, så er du ved at miste grebet?

Før du mister troen på dig selv, for du er skam en god maler, så er det her, at du skal hive fat i en kollega, der har tid, så I kan tale om opgaven, eller vedkommende kan komme med dig ud på tjansen og se på opgaven.

Det kan være med til at afklare, hvad man har gjort galt, så det måske bare var en lille fejl, end at man helt havde mistet taget.

Flere Nyheder