Bliv godt kørende med Nissan Qashqai

20 oktober 2019 Anne-Mette Hansen
Bliv godt kørende med Nissan Qashqai

En Nissan Qashqai er ikke blot en bil. Det er en oplevelse. En oplevelse med fart i. En køretur til stranden. Eller køreferie sydpå. Hurtig på motorvejen. Let at parkere. En Nissan Qashqai kan det hele. Derfor er denne lækre fartbølle af en bil også elsket af rigtige mange forbrugere. Den er blandt andet flere gange blevet kåret som årets lille SUV.

Hvad kan en Nissan Qashqai? 

En Qashqai kan rigtig mange ting. Den skønne model blev først produceret i 2007, og siden da er der kommer flere nye årgange til med endnu flere smarte funktioner. Afhængig af årgangen og udstyrspakken får du funktioner som:

– Laneassist

– Bluetooth og smartphone opkobling

– Stemmegenkendelse

– 3D kort og touchscreen

– El-ruder og sædevarme

– Parkeringssensorer

– Bakkamera

Udover alle de smarte og teknologiske funktioner, så ser den da også bare flot ud, ikke? Den er den helt perfekte store bil, uden at være alt for stor til, at du kan bo inde i byen og let parkere den. En Qashqai er også fuld af franske turbokræfter. Så ikke nok med alt teknologien, så får du altså også en bil, der er godt kørende på vejene. 

Hvor finder jeg en brugt Nissan Qashqai?

Det helt ideelle sted at starte, når du skal finde en brugt Qashqai, er hos Biltorvet.dk. På denne online bilportal kan du finde et stort udvalg af brugte Qashqai modeller til salg. De findes rundt omkring i hele landet ved mange forskellige bilforhandlere. Siden giver dig et godt overblik over hele udvalget. 

Lige nu har Biltorvet.dk over 40.000 annoncer. Så selv om du ikke lige finder den helt perfekte Qashqai i dag, så kan det være, at den dukker op i morgen. Der kommer nemlig hele tiden mange nye modeller til salg. 

Er du klar til at fuldende drømme om et flot Nissan Qashqai? Så skal du besøge Biltorvet.dk, og gå på opdagelse i deres store udvalg.

Flere Nyheder